Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: Когато идваш аз съм лист
от пролетния лъх трептящ!
Света е толкоз бял и чист,
и чезна в твоя взор блестящ!
А: Да бъда с теб е дар пламтящ,
роден от влюбени мечти!
Пред мене ти си Рай цъфтящ,
мой зов от сладки красоти!
С: Слуха ми нежно галиш ти,
за сладост тихо ми мълвиш!
Луд огън все у мен трепти,
когато пак към мен вървиш!
А: Пречуден идеал си! Висш!
Усещам аромат лилав!
Сърцето ми с лъчи светлиш,
животът е със дъх преслав!
С: А моят непокорен нрав
ти с ласки вече подчини
и всеки мой безсмислен гняв
прибра зад крепостни стени!
А: Към теб вървял съм много дни
и много нощи, мила, сам!
За миг не се и усъмни
душата ми във твоя плам!
С: Да можех аз да бъда все
до устните ти близо - там!
Духа ми ти докрай превзе
и друг да си - то аз не знам!
А: Аз вярвам в теб! И моят храм
от чувствата ти съграден е!
Любов безкрай ще ти отдам,
че смисъл верен си за мене!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
Колко е хубаво!