Зима е и в тоя студ
аз за топлина мечтая.
По тебе аз съм луд
и тая самота едва я трая.
Копнея аз за пролетта -
да цъфтят цветя навън,
да ме осени нежността,
ала засега тя е само сън.
Ела, тебе сал жадувам,
любовта си искам да излея,
ела, че без тебе тъгувам
като Дон Кихот без Дулсинея.
© Георги Todos los derechos reservados