7 ene 2008, 9:20

Думи хининови 

  Poesía » De amor
748 0 6

ДУМИ ХИНИНОВИ

Душата ти вдъхвам.

Ехото попивам

на твои

думи хининови.

Вътрешно потръпвам.

Страшно ми е.

И дъждовно

в очите...

Любовта ми

е същата -

и сега

и винаги.

Ние сме други.

И безкрайно

друга

си ти...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??