Думи, думи...
Безкрайно самотни.
Толкова много,
а в миг не достигат...
Думи за обич,
думи за нежност.
Думи за болка
или за вечност.
Думи ненужни,
изречени в ярост.
Думи ужасни,
тежащи до старост.
© Росица Малчева Todos los derechos reservados