11 nov 2007, 14:12

Думите 

  Poesía » Otra
674 0 7
Като им изровиш на Думите
отвътре чепатото и изстържеш
острите им шипове,

след което разресваш по посока
на косъма, даваш една бисквита
и внезапно…

Проумяваш…

Думите
Са
Просто
Думи.

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??