Имаш ли, имаш ли душа?
Даваш ли, даваш ли от нея?
Пиеш ли тъжно радостта?
Виждаш ли, виждаш ли през нея?
Ела, направи чудеса.
Ела, отведи ме в безкрая.
Ела, ето мойта ръка.
Ела, може би аз съм рая.
Кратко е, това пътуване не стига.
Вяло е, бяло е, разбирам.
Трудно е, защото теб те има.
Няма те - така си го решила.
Ела, отхвърли лудостта.
Ела, отведи ме в безкрая.
Ела, ето мойта сълза.
Ела, може би аз съм края.
© Силвия Todos los derechos reservados