Душа
Душата ми
не е непотребна вещ,
аз ще му запаля свещ,
... тя не намира покой
ни в пек, ни в студ,
но се моли и страда,
силата ù се оправдава,
на съмнение отдадеността си
не подлага,
на мен най-доброто се полага!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados