Душа ранима
Една душа ранима към тебе се стреми.
Една душа ранима за тебе все крещи.
За тебе не заспива, по цяла нощ не спи.
А дните са и нощи, а нощите - сълзи.
Една душа ранима, една душа сълза.
Сълзата я обгръща дълбока самота.
© Ренета Данкова Todos los derechos reservados