3 nov 2024, 19:12

Душа се докосва само с друга душа 

  Poesía » De amor
98 1 2

Аз съм приказка

от него написана,

и когато

се чувствам обичана,

ставам дом

от глухарчета

и светулки,

с два прозореца

и широка врата,

и стълби, към мене

препускащи,

в голямата къща

Живот.

В тази лудост,

която няма си име,

аз го правя щастлив,

толкова жив

и млад,

и след болката

пак да обича.

Боже,

дръж му ръката,

към мене

протегната -

нямам друга магия,

освен

Обич

и капчици

Жажда.

Той не знае,

но трябва да вярва,

че душа

се докосва

само с друга

Душа.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??