26 mar 2008, 9:26

Душата ми 

  Poesía » De amor
743 0 5
Душата ми
Аз сядам пред белия лист,
рисувам душите на хората.
Портрети правя чудесно...
Следи мастило остават по листа хартия,
като следи от сълзи...
Аз не съм художник!
Нито съм поет!
Аз само пиша, пиша...
Защото хората по-лесно разбират
хартията, отколкото човека!

© Гардения Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??