17 ago 2011, 10:16

Душата ми е многолунна 

  Poesía
397 0 3

Душата ми е многолунна,

живеят в нея хиляди луни,

изгрях и пак съм пълнолунна,

за да виждам в нощните тъми.

 

Звездите аплодираха,

щастливи затанцуваха,

разпалено ме коментираха

и в многояркост заблещукаха.

 

Душата ми е многолунна,

в нея има хиляди луни,

нощта не е непрогледно тъмна,

а светла, изпълнена с мечти.

 

Душата ми е месец сребрист,

изпълнен с тайства непознати,

тайнства, превърнати в мит,

но неразгадани...

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??