Душата ми е
празна чаша, чакаща
да и налееш любов.
. . .
Копнея да чуя
телефонния звън,
навън свири вятърът.
. . .
Падат листата
в тъжния есенен ден,
спомням си щастливи дни.
. . .
Слушам музика и
гледам остарели снимки,
сега си много различна.
© Красимир Кънчев Todos los derechos reservados