В небесни висини се стича нежност,
родена във вселенска необятност .
И капките на споделена грешност,
попиват в осъзната безвъзвратност.
Видях те и душата ми подсказа,
че истинното в тебе се намира.
Готов съм висините да прегазя,
да стигна, откъдето ти извираш!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados