В нощта свята, тиха,
Син Божи се роди.
Човеците се спасиха,
злото Tой победи.
Той изкупи ни греховете,
тъй се изпълни Божият план,
да простим дори на враговете
и раят ни е обещан.
Няма плач, страх да има,
Царството Небесно нека наследим,
да си върнем райската градина,
душите си нека спасим!
© Георги Todos los derechos reservados