В очакване на страшна буря
душа търси помощ и закрила
и ръка на сърце ще туря -
ти едничка утеха си ми, мила.
Малко нежност сред толкова зло
крепи духа ми в тая тъма,
ела при мен и дай ми сила,
че душа отчаяна е и сама.
© Георги Todos los derechos reservados