Обичам пътя, който води към дома ни,
топлото огнище и уюта, който там цари,
обичам вечерята заедно да си приготвим
и поглед влюбен да си разменим.
Всяка нощ ме изгаря горещото ти тяло,
усещам ненаситна ти страст,
и знам никога не ще угасне,
би ме любил всеки час.
Знам, че съм твоята богиня,
и храмът на мечтите за нас сега е общ,
и душите се вълнуват и обичат,
и всичко тъне в разкош.
© Велина Todos los derechos reservados
Бог щедро да ви възнагради и благослови в Най-светлата Възкресентска нощ за всички християни в света!