Душите ни
Аз ли с дух ще дарявам
душата ти,
аз, която се лиших от своя
в името на любовта ни...
ти предаде ме изцяло...
коленича, искам милост.
Не съм съд да те осъдя,
не съм Господ,
за да те обричам,
искам обич, искам сили -
двете ти ръце да ме обичат.
Аз ли с дух ще дарявам
душата ти,
когато аз своя си нямам...
оставих я там,
при болните птици,
сама да страда отвън
до твоята цялост.
© Триб Трибс Todos los derechos reservados