Дете на любовта съм аз,
а ти си, да - на красотата.
Привличаме се до екстаз
като лъчите и цветята.
Душите ни са две деца
изпълнени със читотата.
И звънкат нашите сърца
за да синеят небесата.
Обичаме да си играем
край езерата, по полята
и приказки безкрай желаем
да си разказваме в гората.
И аз съм рицар, ти си фея
и хубава ни е играта.
Харесва ми да те люлея
на люлката на добротата.
И пея ти, и ти се смееш,
с чаровен лъх шептят листата.
С неповторимост, мила, грееш,
с вълшебен дъх е аромата.
Дете на любовта съм аз,
а ти си, да - на красотата.
Привличаме се до екзтаз
като лъчите и цветята.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados