15 oct 2011, 15:17

Два живота назаем 

  Poesía » Otra
794 0 16

Всяка вечер аз съм различна.
Точно в седем имам среща с нечий живот.
В седем без пет своята кожа до кокал събличам
и заставам пред вас по-чиста и от градския свръх идиот.
Два часа друга реалност,
два часа живот не от Господ написан,

чужд, ама истински до парадоксалност,
а моят наднича отзад зад кулисите
като босо хлапе сополиво,
само изоставено от своята майка развратна.
Два живота живея назаем и сърцето ми нощем се свива
във конвулсия тиха и кратка.
Всяка вечер аз съм различна,
а Шекспир е казал: „Животът е сцена...”
И знам, че е твърде себично,
но една моя сълза иска да бъде докрай споделена.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??