Живея... на два метра под земята.
В мойте два квадрата самота.
Ела ми на гости, ако искаш,
но, знай, дойдеш ли - не можеш да си идеш.
Тук господар е нощта.
Казват, че вечността е превзела.
Но в мойте два квадрата самота
и нощта, и тишина са се сврели.
Мъртва съм, откакто се родих.
Родният ми дом е два метра под земята.
Грешките ви отдавна ви простих
и сега живея от смъртта ви... под земята.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados
на два метра под земята...
Много вникващо!
Поздрави!