Няма как да бутилираш младостта си...
и в най-тъмната,дълбока изба да я съхраниш.
Съдържанието през годините ще изветрее,
от етикета ще остане само стих...
Два метра пръст и един кръст,
това е, което накрая остава.
Поемай смело в живота!
На път!
Вземай!
Обичай!
Давай!
Прощавай!
Всеки миг пулсиране си заслужава!!!
© Нони Todos los derechos reservados