Двама
Докосване нежно е твойта целувка -
забравям, обичам, целувам в екстаз.
Прегръщам те нежно, мечтая на глас.
Ти слушаш ли? Нежно обичам те аз!
Изгарям от огън непознат досега,
изгарям, а до мен са света и нощта.
Извивам се леко като дъга,
за да поема радостта.
Тя влива се в мен и аз съм щастлива,
и сякаш жарава в кръвта ми гори,
и виждам, че всичко сега е красиво -
земя и поле, небе и звезди.
Направи ме щастлива ти,
щастлива и красива до зори.
И утре ще сме заедно, нали!
© Тонка Стефанова Todos los derechos reservados