Сама не знам какво ми става,
защо сърцето така ме предава,
кой ми правото да наранявам дава?...
Между двама ви стоя -
на единия се давам,
ала и на другия оставям...
Кога ли всичко ще спре?...
Кога ли съдбата присъдата си за мен ще избере?
© Джу Джи Todos los derechos reservados