Не искам да пропусна този миг,
в който ще се срещнем
и сред рояк от падащи звезди
ще казваш нещо.
Един-единствен е в живота този миг
на откровение голямо,
когато в нас започва да трепти една любов
за ДВАМА!
© Имрен Алиева Todos los derechos reservados