Исках...
Исках те за себе си
исках с ледените си пръсти да
докосвам
да те докосвам.
Исках също да заспиваш до мен,
просто да заспиваш
без да правим нищо.
Да излизах с теб, дори просто до
магазина.
И на места които ходиш, ти да ме
водиш.
А понякога просто да седим и
четем книга
(едва ли ще се съсредоточа).
Но просто да седим двамата да
бъдем.
Исках...
Защото това е,
което ме прави щастлива.
© Въображение Todos los derechos reservados