6 mar 2010, 21:49

Двамата сами! 

  Poesía » Erótica
1050 0 1

Ще бродя с длани, където искаш ти!

Ще пускам палаво език, където искам аз!

Ще ме изпиваш яростно с очи и ще ме молиш

двамата да сме сами!!!                

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??