22 feb 2007, 15:31

Две бели птици 

  Poesía
520 0 4
                       Две бели птици литнаха в небето,
                       съвсем случайно ги видях,
                       усетих как пулсира ми сърцето,
                       мигът на трепет отлетя със тях.


                       Две бели птици - чисти и красиви,
                       каквито бяхме ний със теб,
                       разстилаха мъглата и от нея
                       изплува споменът - и чист, и свеж.


                       Две бели птици, толкова невинни,
                       каквато всъщност бях и аз,
                       за сетен път разбиха ми сърцето,
                       а в повика им чувам твоя глас.


                       Две бели птици отлетяха,
                       отнасяйки със тях и мойта радост,
                       сълзите ми горчиви надделяха,
                       удави се и крехката ми младост.

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??