Две думи толкова силни,
две тъжни, скъпи слова.
Две думи, значейки всичко -
какво по свято от т'ва!
Две думи, по-мили от тези "ОБИЧАМ ТЕ"
през сълзи по-често изричани.
Когато ти липсвам, когато си сам
и когато искам любовта да ти дам.
"ЛИПСВАШ МИ" - две думи силни, красиви,
държали ни будни в нощите сиви,
пълни с тъга и много любов.
"ЛИПСВАШ МИ" - един нежен зов.
© Надежда Todos los derechos reservados
две тъжни, скъпи слова.
Две думи, значейки всичко -
какво по свято от т'ва!"
(bow)