Моя си - и двамата го знаем -
аз съм твой - на двамата е ясно -
да се Любим двамата мечтаем,
лудо, без табута, страстно.
И го правим - сливаме тела -
две души се Любят в необята.
Няма край Любовната игра,
Любят се душите и телата.
Срещнахме се, пътищата сляхме,
как се случи даже и не питаме.
Сляхме се и в Любовта литнахме,
в Щастието бездумно... че се Имаме...
03.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados