Две изгубени души
мълчат край странна бариера.
Сърцата им в свян мълчат
с надежда обич да намерят.
Някой се бои да разруши
за щастие една химера.
Затова ще трябва да мълчи
и нощите остават черни.
Кога ще си отиде знае
и наслада иска да раздава.
Дали това ще оценят
защото тя го заслужава?
Трябва му език от символи,
тогава думите ще са излишни.
По обич с него ще рисува
вместо с буквите да пише.
© Вили Тодоров Todos los derechos reservados
"...По обич с него ще рисува вместо с буквите да пише" = "По любимата си с език ще рисува, вместо да говори на ухото й очакваните от нея думи". Любителите на този способ за доставяне на щастие на любим човек ще ме разберат, Андромаха.