В кичур мокър от дъха ти
се оплита моя. И пулсира...
Пределите се губят в мисълта ти,
плъзгат се по теб и те събират.
Гърдите ти се раждат в грях -
север - юг, два кръга потъмнели,
втвърдени от желание... По тях
глътките ми дишат полудели.
Във пъпчето две капки влага,
гонят се сред жадната ти плът,
играят... всмукват се... и бягат...
чувстват те... вибрират и крещят.
С гърлен звук, издишащ жар
притискаш голата си жажда,
очите - тътен, кожата - пожар!
И глад отвътре, който те разгражда...
По устните искрица кръв,
прииждаща с оргазъм от пороя
изкачва те на стенещия връх...
където в теб не съм... Но ти си моя!
10.06.16
Алекс ( Малката )
© Алекс Малката Todos los derechos reservados
Кулминационна си!🌺