Имаме си две козленца!
Виж ги – като две момченца
скачат, гонят се из двора.
Ех, че радостен е Боре!
Като гледа и не трае –
иска с тях да си играе,
да се кюска със главица
и да станат те троица,
че веселие ще има
по-голямо, щом са трима.
Ако слезнат пък от горе
мама, тате, мисли Боре,
та да видиш ти тогава,
ех, каква игра ще става!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados