* * *
Всяка болка е кацане
на ръба на сърцето.
Малък взрив във вселената
за тъжни поети.
Многократно зачеркната
и раздрала небето...
* * *
Три пъти изкипя денят.
Избистри се.
Щурците,
светулките
и хората
смесват свойте гласове и аури.
Безвремие...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados