ДВЕ ОЧИ
Две очи - очи на сърна.
Събрали в себе си
болката и страха.
Две очи - удавени
в сиянието на мрака.
Две очи сияещи,
като звезди.
Две очи, които изгарят с огъня,
който в дълбините им гори.
Две очи - плувнали в сълзи.
Две вселени - събрали
в себе любовта,
скрити под булото на мрака на нощта.
Пленяващи с призива
към любовта.
Очи на грешница.
Те гледат и търсят
светлината в света.
© Виктория Влайкова Todos los derechos reservados