Щом видя тези две очи
Потъвам в мисли за любов
Но сякаш те поставени са зад решетки
И не могат да ме видят, няма в тях живот
Щом видя тези две очи
Всичко друго ми се струва в тъмнина
Само те са като две звезди
Показващи ми пътя на моята душа
Щом видя тези две очи
И другото не ме интересува
Те са моите мечти
И всичко друго, без тях не ще си струва
Защото тези две очи
Са на твоето лице
А ти и само ти
Си единствената в моето сърце
© Атанас Дизов Todos los derechos reservados