Светли звезди сияят
в тъмното нощно небе.
В сърцето ми те остават
и аз чувствам се добре.
Душа мечтае за тях -
за светлина, за лъчи,
от тях озарен бях -
от две прекрасни очи.
Но сам съм и далеч са те,
няма нежност, красота,
мъката в мен расте,
в сърце усещам пустота.
Тая зима ме терзае,
аз копнея за пролетта,
душа само теб желае -
светлите лъчи на любовта.
© Георги Todos los derechos reservados