Пред твоите очи аз жалка навярно изглеждам,
пред твоите очи аз тихо прекланям глава,
че тези очи разпалиха в мене пожара,
който не знам как утре сама ще гася.
Ще гледам във тях не искайки после да спирам,
ще търся във тях това в моите дето таях,
заспивайки аз отново, в съня, ще сънувам
две сини очи и призрачен пламък във тях.
© Боряна Todos los derechos reservados