Две сърца, две души,
две живи същества.
Това сме аз и ти.
Това е съдбата ни.
Случайна среща живота ни промени.
Пламнаха мечти и любовта се роди.
Чувства безбройни,
връхлитат нашите сърца.
Ние сме като болни -
това е от любовта.
Бляскат очи и се подкосяват крака.
Море от любов
ни облива с любовни вълни.
Аз съм брегът,
а морето си ти,
тръгваш, но винаги се връщаш при мен.
Тази любов е като букет от прекрасни цветя,
сбрали аромата на младостта, вечността.
Пламъкът вечно ще гори,
вечно ще бъдем заедно, аз и ти.
Любовта, с която съдбата ни дари,
е прекрасна, нали!?!
© Десислава Todos los derechos reservados