14 feb 2008, 23:44

Две влюбени сърца 

  Poesía
764 0 1

Две влюбени сърца летят към вечността,
две влюбени сърца се сливат на мига,
две влюбени сърца туптят в едно,
две влюбени сърца - огнено кълбо.

Две влюбени сърца, това сме ти и аз,
две влюбени сърца, изгарящи от страст,
две влюбени сърца, познали любовта,
две влюбени сърца, родени от греха!

© Нина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??