18 dic 2009, 16:41

Две звезди 

  Poesía » De amor
461 0 1

Две очи влюбено блестят.  

Както звездите на небето

вечерта искрят. Моля те и ти така.

Цяла нощ безспирно 

ме люби.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??