''Двете ни сърца''
Две сърца, живеещи в две тела
и искащи нещо между тях
да се случи и добре да се получи,
и това да е горещо нещо.
Две сърца, по-силно греещи,
даже и от хиляди слънца
и закопнели само и единствено
за едно нещо горещо.
Две сърца, желаещи да разгорещят още повече телата наши,
ако запалим около тях свещи горещи и светлина красива ще има.
Нали така, нека не се бавим, а това сега да направим
или на сърцата да го направят да оставим.
Двете ни сърца, закопнели са сега за едно и също нещо.
Двете ни сърца само, ако извършат греха
и само тогава може да им спре дъхът, и ще свалим всяка дреха.
Какво ще правят след това като се слеят в ритъм?!...
Искам да полудеят и да пулсират, нека не спират. Двете ни сърца.
© Кою Коев Todos los derechos reservados