*
**
Когато я видях,
разбрах, че това ще е първата ми двойка.
Не си научих урока и си я заслужих.
Тогава училището беше животът ми.
***
Сега животът е училището ми.
Научих си урока и си я заслужих;
разбрах, че това ще е последната ми двойка,
когато Я видях.
**
*
© Todos los derechos reservados