Весело изпратих старата година...
Пак с чорап и маса застанах до комина
пръв да срещна Дядо Коледа, ако може,
пръв на мене подаръци да сложи!
Доста време чакал съм, пил и ял,
накрая съм се проснал и заспал.
Сутринта, с много птички в главата,
събудих се на пода до кревата.
Много, много бързо изтрезнях,
осъзнах грешката, големия си грях...
На бележка в чорапа прочетох словата:
,,Дядо Коледа дойде, видя и си тръгна с жената!"
Честита Коледа и Весела Нова година, скъпи Откровенци!
© Никола Яндов Todos los derechos reservados