Чесън баба ми не дава.
Ама - инак ма задява.
Де бре, бабо, не така!
Де го попа без брада?!
Още! Искам още!
(тук баба изпада в екстаз)
Тъй от байо си да знаеш,
докат хапва Той, ще траеш!
Бобец ям със чер пипер,
но и леща с... пер чичер.
П.п. Със специални поЗдрави до буля Гицка :)
© Николай Стойчев Todos los derechos reservados
И умната с перния чичерец, момко, ей!