3 oct 2013, 21:33  

Дянков в Русия 

  Poesía » Civil
377 0 1

Ето я истината гола -

Дянков - шеф на Руската икономическа школа.

Пак ще деребейства тоз калпазанин.

И на русите ще бъде душманин.

И ако им се струва мил и благ -

Руската школа чака я ГУЛАГ.

 

 

http://svetoven.pogled.info/news/48803/Utvardiha-Dyankov-za-rektor-na-ruskata-ikonomicheska-shkola

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??