Дяволът
И когато дяволът отново се покаже,
всички в ужас ще изпаднем!
Ще бягаме в огнения хаос,
мисъл за спасение
ще преследва умовете на страха,
други пък - ще приемат удара с гърди, бронирани от смелостта!
© Господин Браунстоун Todos los derechos reservados