7 nov 2012, 22:29  

След дъжд и страдание 

  Poesía » De amor
758 0 0

Сред сияние от лунни лъчи

омаяха ме твоите очи.

Бяла роза виждам аз

в тоз скъп светъл час.

 

След дъжд и страдание,

пленен от твоето очарование,

аз казвам ти:"Ела при мен,

да бъде щастие и светъл ден!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??