Дъга
Вълшебна дъга ме огрява,
духовен простор ми дарява,
небосклона озарява,
с щастие ме дарява,
тя е пътепис на красотата,
мост между небето и земната реалност - позната,
Бог слиза при нас чрез нея,
аз своя вътрешен мир напълно ще овладея,
нещо приказно ще си пожелая,
на воля ще си помечтая!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados