6 oct 2009, 0:35

Дъжд 

  Poesía
675 0 10

 

 

 

 

 

 

 

Дъжда вали

и потропва

по стъклата на душата ми...

 

Може би

търси мечти

или просто излива тъгата си...

© Паула Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??