изчакай проливния дъжд
обичай
продължавай
да ме караш да се смея
на глупави шеги
обичаш да рисуваш
белези
и да оставяш раната ми
да кърви
чудя се какъв ли вкус
има голотата ти
демонстрирай ми отново
как ще тръшнеш вратата
след себе си
бягам и отново
чакам този дъжд
© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados